Monday, May 28, 2007

Carta de presentació

Encete aquest blog amb moltes reserves i dubtes. Entre d'altres, estic d'acord amb el que comunica aquella dita anglesa, "les opinions són com els culs: tothom en té una", pense que hi ha sobresaturació per totes bandes. Tanmateix, m'he plantejat que com a persona que manté una activitat pública de vegades sent la necessitat d' exposar el meu punt de vista personal per desmarcar-me'n - amb matisos i potser, contradiccions- en un context que sovint es decanta a fer bosses de pensament a gust de consumidor en les que cabem tots si hom considera adient fer-ne us per una determinada causa o batalla.
Potser també, açò és un resultant de una idea que assumisc, que diu que gairebé res és blanc o negre, que el món i les relacions que em creat són massa complexes per simplificarles tan sovint i superficialment per tal de formar tribu, banda, colla, etc
Han passat les eleccions més pròximes - les que semblen més democràtiques- i encara no he eixit de la perplexitat pels resultats. De perplexes n'han d'haver molts sens dubte. La societat valenciana continua l'adoració del "becerro de oro" i ha legitimat la corrupció en les urnes.
Anem a veure que ens inventem ara.

No comments: